donderdag 9 augustus 2018

Nieuwe Bewoner

Beste Lezer,

Er komt het voorjaar  van 2019 een plek vrij voor een nieuwe bewoner! Rudi kan dan eindelijk naar zijn droom locatie verhuizen. Een centraal wonen project (De Zandroos) in Diever.
We zoeken iemand die enthousiast is om met ons te oefenen in leven in aandacht.

Als groep gebruiken we de kennis en inzichten van Thich Nhat Hanh als inspiratiebron en om in harmonie samen te leven. Milieu- en diervriendelijk consumeren vinden we daarbij belangrijk. We staan ook open voor andere inspiratiebronnen.

Er is dagelijks de mogelijkheid om samen te mediteren en we eten twee keer per week gezamenlijk. We brengen twee dagdelen per week met elkaar door met tuinieren/klussen en voor overleg, verdieping en ontspanning. Het gaat om het oefenen, de manier waarop gaat in overleg.

We wonen op een mooie plek waar we met plezier wonen en in huis en tuin bezig zijn. Daarnaast hebben we allemaal onze eigen werkzaamheden, activiteiten en contacten buitenshuis.

Voor de nieuwe bewoner is er een privé vertrek van 25m2. Badkamer te delen met 1 persoon. Woonkeuken, bijkeuken, tuin en meditatieruimte zijn gemeenschappelijk voor ons allemaal.


Misschien is het wel iets voor jou!
Bel ons op 0522-258451 / 0522 -252973
of mail naar oosterboeraandacht@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten